Ovde mozete procitati vise o kupovini sa eBay

eBay je sajt za na kome može da se kupi sve šta Vam je potrebno i mnogo više od toga. Od sada preko nas možete kupiti mnogo toga lako i sigurno.

Vise o kupovini sa eBay


Šta je eBay? eBay je sajt namenjen kupovini preko interneta. Na njemu se nalaze aukcije, ali i ponude sa fiksnom cenom.

Zašto kupovati sa eBay preko nas? Mi Vam nudimo mogućnost kupovine sa eBay iz Srbije bez potrebe da se registrujete na eBay, otvarate PayPal nalog i ostavljate brojeve Vaše kartice na raznim sajtovima.
Pre bilo koje uplate, vrši se provera reputacije prodavca, tako da se sigurnost cele transakcije od plaćanja do preuzimanja predmeta maksimalna.

Šta mogu kupiti preko eBay? Na raspolaganju je ogroman izbor robe po povoljnim cenama. Da, to uključuje i stvari koje je nemoguće naći na domaćem tržištu, ili je ta roba dostupna ali po mnogo većim cenama, koje su vrlo često dva puta veće od njihove nabavne cene.

Da li su moju finansijski i lični podaci sigurni? Ukoliko kupujete preko nas ne morate da ostavljate na raznim sajtovima brojeve Vaših računa, kartica i Vaši finansiski podaci neće biti vidljivi nikome.
Takođe, ni mi ne tražimo te podatke od Vas. Samim tim ne postoji mogućnost skidanja para sa kartice, krađe identiteta i sl.

Koji su uslovi za kupovinu nekog eBay predmeta? Preko nas možete kupiti neki predmet bez obzira da li je u pitanju prodaja po fiksnoj ceni (Buy It Now) ponuda, aukcija ili sklapanje dogovora sa prodavcem (Best Offer).
Prodavac treba da prihvata PayPal i šalje za Srbiju.

Prednosti

  • Ogromna ponuda robe
  • Sigurna i brza kupovina
  • Profesionalna podrška
  • 95% predmeta stiže
  • visegodišnje iskustvo u e-trgovini

ebay-srbija

Posetite naš forum namenjen kupovini sa eBay - kliknite ovde!


Facebook stranica1. korak

Nađite šta želite da kupite. Imate u ponudi hiljade predmeta. Javite nam šta želite, a ostalo je naša briga.


2. korak

Naša podrška je tu da bi saznali cenu koliko bi nešto koštalo, za koliko stiže, i sve drugo što Vas interesuje. Nakon uplate, javljamo Vam da je predmet plaćen i šaljemo račun.

3. korak

Predmet koji naručite stiže kod Vas. Preostaje da nam javite da je sve prošlo kako treba, da bi znali da smo imali lepu saradnju - mi sa prodavcem, a Vi sa nama.