Mi smo tim koji pobedjuje!

Mi postojimo više od 5 godina na internetu i možemo se slobodno pohvaliti da smo najozbiljniji posrednik za kupovinu preko interneta u Srbiji. Broj zadovoljnih klijenata raste svakodnevno i sigurni smo da je razlog baš to što smo najbolji!

Kako su nastala e-placanja.com?

U januaru 2010. godine, pokrenuli smo internet forum "eBay Srbija" pomoću koga smo pružali usluge naručivanja samo sa eBay-a.
Sada, kada postoje e-placanja nudimo mogućnost kupovine sa raznih sajtova, kupovine raznih usluga na internetu ali i naplate preko PayPal-a i kartica.

Koji je nas cilj?

Naš cilj je da omogućimo kupovinu sa raznih sajtova korisnicima iz Srbije po veoma povoljnim uslovima i da tu kupovinu učinimo što povoljnijom i sigurnijom. Takođe, naš cilj su zadovoljni klijenti, koji će ponovo koristiti naše usluge.

Garancija?

Ogroman broj uspešnih transakcija i broj klijenata koji je u porastu dovoljno kažu o kvalitetu naših usluga. U retkim situacijama kada dođe do problema, naš cilj je da problem rešimo u korist našeg klijenta, u saradnji sa prodavcem i sajtom odakle je roba naručena. Naše poslovanje je transparentno (za razliku od ostalih) tako da je lako uočiti da je naše poslovanje fer i korektno. Posetite naš prvi forum, drugi forum, pogledajte kako smo sarađivali sa mnogobrojnim klijentima. Uvek Vam možemo dati račun sa sajta gde je predmet naručen kako bi potvrdili da je roba naručena. Ukoliko imate nekih nedoumica, kontaktirajte nas slobodno!

Nove usluge?

Brz i dinamičan razvoj elektronske trgovine tera nas da stalno pratimo trendove na internetu. Nisu reke situacije kada se klijenti jave i traže neku određenu uslugu koju mi ranije nismo imali u ponudi. Upravo zbog toga, spremni smo na nove izazove i poslovne poteze. Mislite da Vam možemo pomoći oko kupovine/naplate preko interneta? Kontaktirajte nas!


Kontakt

Ukoliko želite da nas kontaktirate kliknite ovde.

Nase usluge

Pogledajte sve naše usluge ovde.

Uslovi saranje

Uslove saranje i pravila poslovanjamožete pročitati ovde.

Facebook stranica