Ovde mozete procitati vise o kupovini iz Kine

Možda Vas ovo nikada nije interesovalo, ali na Kineskim sajtovima možete naći dosta robe po povoljnim cenama.
Mi smo odabrali nekoliko najboljih sajtova i o svakom rekli po nešto.

Kupovina iz Kine i osnovno o njoj


Koje sajtove preporučujemo? Mada ima dosta dobrih sajtova, evo nekih najboljih:

AliExpress - Sajt je osnovala ista firma koja je osnovala Alibaba sajt. Razlika između ta dva sajta je što je AliExpress namenjen maloprodaji, tako da smo u mogićnosti da naručimo skoro sve sa AliExpress-a. Na ovom sajtu možete pronaći garderobi, nakit, poklone, tehniku, kompjutersku opremu i još puno toga.

DealeXtreme - Na ovom sajtu možete pronaći mnogo elektornskih uređaja, tehnike i stvari za kuću. Skoro sve šlju za Srbiju, a za dosta stvari je poštarina besplatna.

Everbuying - Mada je ovaj sajt poznat po tome što prodaju dosta elektronike i tehnike, imaju dosta opreme za mobilne telefone, garderobe, igračaka, ali i sportske opreme.

Ukoliko znate za neki sajt koji nije na spisku, to ne znači da sa njega ne naručujemo. Javite nam koji je sajt u pitanju, a mi u najkraćem mogućem roku vršimo proveru i javljamo da li je kupovina moguća.

Vreme potrebno za isporuku: Za isporuku iz Kine treba od 20-35 dana. Postoje brži načini isporuke, ali oni uglavnom koštaju dosta više od slanja običnom poštom.

Kopije, originali i replike... Gore pomenuti sajtovi ne dozvoljavaju prodaju kopija i replika. Primera radi, možda ćete pronaći telefon koji liči na iPhone, ali on neće imati natpis iPhone niti Apple logo.
Ukoliko pronađete Nike patike, one jesu Nike, a koliko su kvalitetne najbolje govori njihova cena.

Da li su moju finansijski i lični podaci sigurni? Ukoliko kupujete preko nas ne morate da ostavljate na raznim sajtovima brojeve Vaših računa, kartica i Vaši finansiski podaci neće biti vidljivi nikome.
Takođe, ni mi ne tražimo te podatke od Vas. Samim tim ne postoji mogućnost skidanja para sa kartice, krađe identiteta i sl.

Prednosti

  • Ogromna ponuda robe
  • Sigurna i brza kupovina
  • Profesionalna podrška
  • 95% predmeta stiže
  • visegodišnje iskustvo u e-trgovini

e-placanja forum

Kliknite ovde da posetite naš forum, postavite pitanje ili naručite nešto


Facebook stranica1. korak

Nađite šta želite da kupite. Imate u ponudi hiljade predmeta. Javite nam šta želite, a ostalo je naša briga.


2. korak

Naša podrška je tu da bi saznali cenu koliko bi nešto koštalo, za koliko stiže, i sve drugo što Vas interesuje. Nakon uplate, javljamo Vam da je predmet plaćen i šaljemo račun.

3. korak

Predmet koji naručite stiže kod Vas. Preostaje da nam javite da je sve prošlo kako treba, da bi znali da smo imali lepu saradnju - mi sa prodavcem, a Vi sa nama.