Ovde mozete procitati vise o kupovini sa Amazona

Amazon ima za svakoga po nešto. Iskoristite pogodnosti sigurne i brze kupovine preko nas!
Pogledajte bogatu ponudu proizvoda i kupite bezbedno sve šta želite!

Kupovina sa Amazona


O uslugama naručivanja sa Amazona Većina klijenata sa Amazona naručuje knjige i diskove - baš ono po čemu se taj sajt proslavio. Zahvaljujući nama bilo šta od toga možete naručiti sigurno i lako preko nas.
Detaljni opisi predmeta, dobar sistem upoređivanja cena i ocenjivanje prodavaca nam pomaže kako bi za Vas našli najbolju ponudu.

Šta mogu kupiti preko Amazona? Na raspolaganju je ogroman izbor robe po povoljnim cenama. Da, to uključuje i stvari koje je nemoguće naći na domaćem tržištu, ili je ta roba dostupna ali po mnogo većim cenama, koje su vrlo često dva puta veće od njihove nabavne cene.

Da li su moju finansijski i lični podaci sigurni? Ukoliko kupujete preko nas ne morate da ostavljate na raznim sajtovima brojeve Vaših računa, kartica i Vaši finansiski podaci neće biti vidljivi nikome.
Takođe, ni mi ne tražimo te podatke od Vas. Samim tim ne postoji mogućnost skidanja para sa kartice, krađe identiteta i sl.

Koji su uslovi za kupovinu nekog predmeta sa Amazona? Bitno je da taj predmet šalju za Srbiju. Kupovina digitalnih usliga i mp3 muzike za preuzimanje nije moguća. Knjige za Kindle možete kupovati.

Još nešto o kupovini, slanju i plaćanju: - Poštarina je retko kada besplatna. Amazon nudi besplatnu poštarinu često ukoliko se šalje u Ameriku, ali za Srbiju ne.
- Predmet košta više nego što ste očekivali? Amazon prikazuje cenu najjeftinijeg prodavca iz US koji prodaje taj predmet. Pošto taj prodavac retko kada šalje za Srbiju, predmet možemo da naručimo od nekog drugog prodava koji je skuplji.
- Polovni predmeti (uglavnom knjige) često na kraju koštaju više nego novi.
- Sa Amazona ne možemo da poručujemo teške i kabaste stvari. To ne šalju za Srbiju, i za to bi poštarina mnogo koštala.

Prednosti

  • Ogromna ponuda robe
  • Sigurna i brza kupovina
  • Profesionalna podrška
  • 95% predmeta stiže
  • visegodišnje iskustvo u e-trgovini

e-placanja forum

Kliknite ovde da posetite naš forum namenjen kupovini sa Amazon-a


Facebook stranica1. korak

Nađite šta želite da kupite. Imate u ponudi hiljade predmeta. Javite nam šta želite, a ostalo je naša briga.


2. korak

Naša podrška je tu da bi saznali cenu koliko bi nešto koštalo, za koliko stiže, i sve drugo što Vas interesuje. Nakon uplate, javljamo Vam da je predmet plaćen i šaljemo račun.

3. korak

Predmet koji naručite stiže kod Vas. Preostaje da nam javite da je sve prošlo kako treba, da bi znali da smo imali lepu saradnju - mi sa prodavcem, a Vi sa nama.