Bezbedna trgovina je nas cilj!

Višegodišnje iskustvo, veliki broj transakcija i broj zadovoljnih klijenata koji raste svakodnevno su dovoljna garancija kvaliteta. Pogledajte sve naše usluge i odlučite se za sigurna Internet plaćanja.

Nase usluge

Kupovina sa eBay Veliko nam je zadovoljstvo da Vam predstavimo uslugu koju najveći broj naših klijenata koristi - kupovina sa eBay. Zahvaljujući nama možete sigurno da kupujete sa eBay, bez obzira da li je u pitanju aukcija ili "Buy It Now" ponuda.
Kupovina sa Amazona Kupovinom sa Amazona preko nas možete biti sigurni da je Vaš novac siguran i da je Vaša porudžbina u dobrim rukama. Vaše je da olučite šta želite, a mi nalazimo najbolji i najpovoljniji način kako da to stigne do Vas.
Kupovina Kineskih sajtova Omogućili smo Vam kupovinu sa nekih najpopoularnijih Kineskih maloprodajnih sajtova koji svoju robu izvoze.
Kupovina sa ostalih sajtova Zahvaljujući nama, od sada možete bezbrižno da kupujete sa bilo kog sajta. Uslovi da transakcija može da se obavi su da hoće da šalju za Srbiju ili Ameriku, i da postoji mogućnost plaćanja karticama ili PayPal-om. Sada možete obaviti kupovinu iz Kine, Amerike, Rusije ili bilo kog drugog kraja sveta.
Online naplata Ukoiliko radite kao freelancer ili na neki drugi način zarađujujete preko interneta, mi Vam možemo pomoći da isplatite taj novac. Za više informacija pogledajte stranicu za online naplatu.
PayPal i ostale transakcije Ukoliko želite da kupite kredit za Skype, uplatite kredit za neku online igricu, nekome pošaljete novac, platite za neke usluge i td. možemo Vam izaći u susret.