Koliko bi ovo koštalo sa Vašom provizijom
http://www.ebay.com/itm/Echtes-2A-2-In- ... SwTCZZcXLF
Pozdrav
Huawei
Forum rules
Molimo Vas nemojte ovde ostavljati privatne informacije, jer svako može da čita ono što je napisano na ovom delu sajta. Ovo uključuje imena, adrese, korisnička imena, lozinke, email adrese, brojeve telefona, brojeve bankovnih računa, račune sa PayPal i ostalih servisa. Ove informacije možete poslati privatnom porukom.
Kupovinom preko nas prihvatate uslove saradnje i pravila poslovanja.
Molimo Vas nemojte ovde ostavljati privatne informacije, jer svako može da čita ono što je napisano na ovom delu sajta. Ovo uključuje imena, adrese, korisnička imena, lozinke, email adrese, brojeve telefona, brojeve bankovnih računa, račune sa PayPal i ostalih servisa. Ove informacije možete poslati privatnom porukom.
Kupovinom preko nas prihvatate uslove saradnje i pravila poslovanja.
Re: Huawei
Zdravo,
cena je 990 dinara.
cena je 990 dinara.
Pozitivna iskustva sa prethodnih kupovina mozete procitati ili ostaviti ovde.
Zdravo,
uplata je proknjizena, video sam i adresu. tracking numbera verovatno nece biti, ukoliko Vam to bas znaci mogu da kontaktiraom prodavca i pitam da li postoji mogucnost da se doplati.
Recite mi za koji model treba da narucim ovaj kablic.
uplata je proknjizena, video sam i adresu. tracking numbera verovatno nece biti, ukoliko Vam to bas znaci mogu da kontaktiraom prodavca i pitam da li postoji mogucnost da se doplati.
Recite mi za koji model treba da narucim ovaj kablic.
nemora tracking number
model je Huawei P8 Lite 2015 7 tj. zadnja stavka u ponudi
Pozdrav
model je Huawei P8 Lite 2015 7 tj. zadnja stavka u ponudi
Pozdrav
Ok, upravo je naruceno i placeno.